Curaçao Marriott Beach Resort

Booking.com Aanbieding nu bekijken!

Het Curaçao Marriott Beach Resort is de ultieme bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Dit prachtige resort biedt een oase van rust en comfort, gelegen aan het kristalheldere water van de Caribische Zee. Of u nu op zoek bent naar een romantische getaway of een familieavontuur, dit resort heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring.

Een Stijlvolle en Comfortabele Verblijfplaats

Het resort beschikt over 368 luxe kamers en suites, elk voorzien van moderne voorzieningen en een onberispelijke inrichting. U kunt kiezen uit kamers met een prachtig uitzicht op zee, een eigen balkon of terras en een keukentje voor de nodige gemakken. Bovendien zijn alle kamers voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi en een comfortabele werkplek.

Ontspanning en Avontuur voor Elke Leeftijd

Bij het resort vindt u talloze activiteiten voor elke leeftijd. Proef de heerlijke culinaire hoogstandjes in een van de restaurants, ontspan bij het zwembad of de spa, of beleef avontuur op het water met een scala aan watersporten. Voor kinderen is er een speelzone en een kinderclub waar ze zich kunnen vermaken onder toezicht van professionele begeleiders.

Het Beste van Curaçao op één Plek

Het Curaçao Marriott Beach Resort ligt op slechts 15 minuten rijden van de historische stad Willemstad, bekend om zijn kleurrijke gebouwen en leuke winkels en restaurants. Bovendien kunt u de prachtige natuur van het eiland verkennen, zoals het Christoffelpark en het Shete Boka National Park. Of u nu op zoek bent naar cultuur, avontuur of ontspanning, bij dit resort vindt u het allemaal.

Boek Uw Verblijf bij Het Curaçao Marriott Beach Resort Vandaag Nog!

Wacht niet langer en boek uw verblijf bij het Curaçao Marriott Beach Resort vandaag nog! Geniet van de prachtige omgeving, de uitstekende service en de talloze activiteiten die dit resort te bieden heeft. Wij garanderen u een onvergetelijke vakantie vol ontspanning en avontuur.

Bekijk alle accomodaties op curacao

Booking.com Aanbieding nu bekijken!

Plaats een reactie