Boutique Hotel het Klooster

Booking.com Aanbieding nu bekijken!

Boutique Hotel het Klooster is een prachtig, historisch pand gelegen in het hart van Willemstad, Curacao. Dit hotel biedt een unieke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en stijl in een idyllische omgeving.

Geschiedenis en stijl

De accommodatie is gevestigd in een voormalig klooster uit de 19e eeuw en is sinds 2011 gerenoveerd tot een stijlvol en luxe boutique hotel. Het pand is gelegen in een rustige en groene omgeving en beschikt over een charmante binnentuin. De stijlvolle interieurs en de historische architectuur maken dit hotel tot een unieke plek om te verblijven op Curacao.

Kamers en suites

Boutique Hotel het Klooster biedt haar gasten een selectie van zes kamers en suites, elk met een eigen unieke stijl en sfeer. De kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, airconditioning, televisie en gratis Wi-Fi. De suites beschikken over een aparte zithoek en een kitchenette.

Faciliteiten en diensten

Het hotel biedt haar gasten diverse faciliteiten en diensten, waaronder een buitenzwembad, een bibliotheek en een lounge- en dakterras. Het hotel biedt ook gratis parkeergelegenheid voor haar gasten.

Locatie en omgeving

De accomodatie is gelegen in het historische centrum van Willemstad, op slechts een paar minuten lopen van de bekende Handelskade. Hier vindt u talloze winkels, restaurants en bars. Het hotel ligt ook op slechts een korte rit van het strand en andere bezienswaardigheden op het eiland, zoals het Christoffelpark en het Sea Aquarium.

Een verblijf bij Boutique Hotel het Klooster

Een verblijf bij Boutique Hotel het Klooster is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van de idyllische omgeving van Curacao. Het hotel biedt haar gasten een unieke mix van historie, comfort en stijl en staat garant voor een onvergetelijke vakantie op het eiland.

Bekijk alle accomodaties op curacao

Booking.com Aanbieding nu bekijken!

Plaats een reactie