Het Curacao Marriott Beach Resort

Het Curacao Marriott Beach Resort Curacao is een prachtig hotel gelegen aan de kust van het eiland Curacao. Het hotel biedt een uitstekende locatie voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Met een prachtig uitzicht op zee, een privéstrand, een zwembad en diverse eetgelegenheden, is het hotel de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Curacao.

Het hotel beschikt over 347 kamers en suites, die zijn ingericht met moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis wifi, een flatscreen-tv en een minibar. De kamers zijn comfortabel en bieden een prachtig uitzicht op de oceaan of de stad. Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten kamers, waaronder standaardkamers, executive kamers en suites.

Het hotel heeft ook een aantal eetgelegenheden waar gasten kunnen genieten van verschillende gerechten. Het restaurant van het hotel, het Atardi Restaurant, serveert een verscheidenheid aan lokale en internationale gerechten. Gasten kunnen ook genieten van een drankje in de bar van het hotel of op het terras met uitzicht op zee.

Voor degenen die op zoek zijn naar activiteiten, biedt het hotel diverse faciliteiten waaronder een privéstrand, een zwembad en een fitnessruimte. Gasten kunnen ook diverse wateractiviteiten ondernemen, zoals duiken, snorkelen en waterskiën. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt het hotel ook massages en schoonheidsbehandelingen in de spa.

Het hotel is ook een uitstekende locatie voor zakelijke evenementen, met een aantal vergader- en evenementenruimtes die plaats bieden aan groepen tot 600 personen. Het hotel biedt ook professionele vergaderdiensten en technologische voorzieningen.

Met zijn prachtige locatie, comfortabele accommodatie en diverse faciliteiten, is het Curacao Marriott Beach Resort Curacao de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Curacao.

Bekijk de Top 5 hotels in curacao

Plaats een reactie