Top 5 stranden curacao

Curacao is een prachtig eiland in de Caribische zee met veel mooie stranden om te bezoeken. Hier zijn de top 5 stranden die je zeker moet bezoeken tijdens je bezoek aan curacao op Curacao:

  1. Cas Abao Beach: Dit prachtige strand is gelegen in een beschermd natuurgebied en biedt helder blauw water en een prachtig wit zandstrand. Het is een perfecte plek om te snorkelen en duiken, en er zijn ook een aantal strandtenten waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.
  2. Kenepa Grandi: Dit strand is gelegen aan de westkant van het eiland en is een populaire plek om te surfen en te windsurfen. Het strand heeft ook een prachtig uitzicht op de zonsondergang.
  3. Knip Beach: Dit is een rustig en afgelegen strand met helder blauw water en een prachtig wit zandstrand. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.
  4. Grote Knip: Dit is een van de meest populaire stranden op Curacao, gelegen aan de westkant van het eiland. Het strand heeft helder blauw water en een prachtig wit zandstrand, en er zijn veel faciliteiten zoals strandtenten en parasols.
  5. Porto Marie: Dit is een rustig en afgelegen strand gelegen aan de noordwestkant van het eiland. Het strand heeft helder blauw water en een prachtig wit zandstrand, en er zijn veel faciliteiten zoals strandtenten en parasols.

6 gedachten over “Top 5 stranden curacao”

Plaats een reactie